RO Study
👤
Bava3
Bava3
11-02-2022
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana!!!!!!!!
Răspuns :
MathLove
MathLove
11-02-2022
1D
2B
3G
4F
5C
6H
7A
8E
Sper că e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul A Doua Numere Naturale Este [tex] \frac{2}{7} [/tex] si Diferenta Lor Este 50. Care Este Produsul Celor Doua Numere ?
Redacteaza O Convorbire Telefonica Intre Munca Si Lene
Si Mai Am Nevoie De Ceva :) Se Da Textul:Soarele Se Grabeste Cu Pasi De Uriasi Spre Asfintitul Rosu Ca Sangele. Rataceste O Clipa Printre Piscurile Rumenite Apo
Circle The Corect Item.1.the Fisherman Had Just.....his Fishing Line Into The Water When It Started To Rain. A Pushed B Cast C Pulled
Ajutati-ma Va Rog La Scoala Mia Dat Sa Ma Gindesc Despre Ce As Vrea Sa Scriu O Carte......dati-mi Va Rog Cateva Exemple
Kim's Mother Had ........... The Laundry By The Time She Got Home From School. A/ Cleaned b/ Gone c/done
Buna. La Scoala Mi-a Dat Sa Ii Cer Un Interviu Mamei Despre Cum Era La Scoala Cind Invata Ea. Dati-mi Exemple De Ce Intrebari Pot Sa Dau Si Ce Raspunsuri Sa Scr
1.diametrul Unui Cerc Cu Aria De 36 Pi Este:...? 2.o Coarda A Unui Cerc De Centru O Si Raza R=20 Cm ,are Lungimea De 32 De Cm .Distanta De La Centrul Cercului
Un Unghi Are Măsura 83°23'17". Ce Măsură Are Unghiul Opus La Vârf Cu Cel Dat? Dar Unghiul Complementar Cu El?
Cine Va Ajuta Sa Fac Niste Pagini Din Ea?