RO Study
👤
Alin6024
Alin6024
10-02-2022
Biologie
a fost răspuns
e urgentttttttt!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Cebotarivica
Cebotarivica
10-02-2022
Răspuns:
toporașii,
ciripitul păsărilor
înverzirea câmpiilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Punctele A Și B Se Alfa Pe Cerc De Centru 0 Și Raza 6 Cm. Știind Ca AB= 6cm, Măsura Unghiului AOB Este
1. Să Se Parcurgă Vectorul De La Stânga La Dreapta Si Să Se Afișeze Un Șir Format Din Prima Cifră A Fiecărui Element Din Sir. 2. Să Se Realizeze O Parcurgere De
În Biblioteca Personală A Irinei 1/4 Din Carte Sunt Poezii 5/6 Din Rest Sunt Cărți De Povești Iar Ultimele 12 Sunt Enciclopedii A Câte Cărți De Poezii Și Câte C
Desenează Un Pătrat Cu Latura De 4 Cm. Calculeaza Perimetrul Pătratului: A) Prin Adunare B) Prin Inmultire Am Nevoie Urgent ❗ (poză Cu Pătratul Pe Câte Pătrăț
A) (3,8 - 1,75:10 + 1,02): 100+0,4-2,62 -0,13; B) 0,2. (11,28 +3,4: 100- 1,55): 10 +0,6-32 -0,24.dacă Puteți Să Mă Ajutați
Completeaza Spaţiile Libere Xu Formele Corespunzătoare Ale Aubstantivelor. Va Rog AJUTAŢI
AM NEVOIE CÂT MAI REPEDE!!într-un Text Cu Narator Obiectiv Poate Apărea Dialogul?
Un Biciclist A Parcurs 6km Din Traseu, Mai Are 40%km Traseu. Cat A Parcurs? Cati Km Mai Are?
În Ce Stil Muzical Îl Încadrăm Pe Joseph Haydn?a) Baroc B) Clasicism În Ce Stil A Scris Serghei Prokofiev?a) Modernb) Romantic
Ce Inseamna: RAM ROM DPI DPE