RO Study
👤
Sophimaria098
Sophimaria098
10-02-2022
Fizică
a fost răspuns
Va rogg e urgenttt
Dau coroanaaa
Răspuns :
Aliciaiolanda
Aliciaiolanda
10-02-2022
Răspuns:
Nu înțeleg nimic îmi pare rau
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Mentionati Un Eveniment Care Dovedeste Maretia Regelui Burebista. Enumerati Conflictele Dintre Daci Si Romani.
Conjuga La Indicativ Verbul „a Povesti”
Telefonul Are 100 Baterie Peste O Ora Se Consuma 20 La Sută Peste O Zi Nu Mai Are Baterie.Daca Il Pui La Încărcat Durează 3 Ore Sa Se Încarce.peste Cate Ore Sa
Diferenta A Doua Nr Este 84.Afla Numerele,stiind Ca Suma Lor Este De 4 Ori Mai Mare Decat Diferenta. Prin Segmente Va Rog Pls Imi Trebuie Urgent!!!!!!! Pls
Ex1 Articulati Cu Articol Hotarat, La Singular Si La Plural, Urmatoarele Substantive. Indicati Articolele Hotarate. •biblioteca, •brad, •carte , •clasa, •piso
6.tensiunea Produsa De O Centrala Electrica Este De 380000V.exprimati Aceasta Tensiune In KV Si MV (megavolti).trebuie Cu Rezolvare!
Continua Enunturile De Mai Jos, Respectand Conditiile Date: a)Marul Este .......... (verb Copulativ). Marul Este ........... (verb Predi
Suma A Trei Numere Naturale Este 17100.Aflati Cele Trei Numere, Stiind Ca Suma Primelor Doua Este 8670,iar Jumatatea Celui De-al Doilea Numar Este Cu 1425 Mai M
Alcatuiti Intrebari Din Textul Doua Loturi De Ion Luca Caragiale In Care Sa In Care Intrebarile Trebuie Sa Inceapa Cu : De Ce, Cine, Cum ,cand, Unde 3 De Fiecar
Este Corect : Eu Merg In Vizita La Dumneaei ?? Daca Nu, Spuneti.mi Va Rog Cum E Corect. Imi Trebuie Urgent