RO Study
👤
Olop
Olop
27-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum se analizeaza atverbul?
Răspuns :
Iustina28
Iustina28
27-05-2015
de ex:
"pe maine"-adverb de timp,precedat de prepozitie simpla "pe",functie sintactica de complement
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Acesta E Textu Acum Scriu Cerinteleideile Principalereda Pe Scurt Conținutul Textuluiscoate Adjectivele Din Text Și Stabilește Opusul LorAlegeți Cinci Substanti
Scrie O Compunere Despre Relația Pe Care O Ai Cu Fratele/sora Ta. Dacă Esti Singur La Părinți, Imaginează-ți Ca Ai Un Frate Sau O Sora Și Povestește Cum Crezi C
Va Roooig E Urgent...macar Punctul 5 Ca Dupa Imi Dau Eu Seama.si Va Rog Daca Se Poate Cu Tot Cu Explicatii Plss
Daca Am K Si Un Ex 16k/4k= 4 Sau 4k Ca Ma Contrazic Cu Un Coleg? K Nu E Un Nr,e Chestia Cu Proportionalitatea
Va Rog Ma Puteti Ajuta La Ex. 5
Un Corp Cu Masa De 2,4 Kg Este Suspendat De Tavanul Unui Vagon Prin Intermediul A Doua Fire De Lungimi Egale.Firele Sunt Situate In Planul Vertical Al Miscarii
Maria Are De Citit O Carte Ce Are 216 Pagini . Daca În Prima Sapt Citeste 7/12 Din Ele Si În A Doua Sapt 3/5 Din Rest , Aflati Cate Psgini A Citit În Fiecare Sa
Va Rog Muuuuult!!!!!!
Fie Multimile A={-2, -1, 1, 2} B={-3, -1, 1}Determinați C={|x| X=a Supra B, A Aprtine Lui A Si B Apartine Lui BREPEDE VA ROGGGG
Va Rog Cu Argumentare!!!