RO Study
👤
Sorteme5
Sorteme5
09-02-2022
Limba română
a fost răspuns
Urgent va rog 25 si 26
Răspuns :
Stanciuanamaria2010
Stanciuanamaria2010
09-02-2022
25. răspunsul este b)
26. răspunsul este a)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! M Ar Ajuta Tare Mult Daca Mi Ar Explica Cineva Cum Se Face Punctul C Problema E Una De Bac Mate M1. Va Rog
AJUTOR! Nu Pot Gasi Mai Multe Cuvinte De Atat In Acest Rebus,va Rog Frumos Sa-mi Cautati Macar 2 Cuvinte!
Rezumat La Un Pastel Dau Coroana
Indicați Care Dintre Enunturile De Mai Jos Corespund Conţinutului Textului Biblioteci.A. Biblioteca Teleki Oferea Cărțile În Re Gim De Împrumut./Biblioteca Tele
DAU COROANA!Creati O Descriere De 7-10 Randuri/o Strofa A Unei Poezi Cu Titlul "Rapsodia Primaveri" Si Indicati 2 Figuri De Stil Folosite
Care Este Mesajul Poeziei ,,Balul Pomilor" De Dimitrie Anghel,dar Anotimpul Pe Care Il Infatiseaza?
4. Vlad Avea Depusă La Bancă O Sumă De Bani Din Care A Scos Într-o Zi 30%. Într-o altă Zi, A Mai Scos 40% Din Rest Și A Constatat Că Suma Rămasă Este 2 400 Lei
În Pădurea Letea Trăiesc Numeroase Specii De Plante. Cum Se Numesstructurile La Nivelul Cărora Se Realizează Respirația La Plante? Repede Va Rog Frumos
Două Propoziții Principale, Aflate În Raport De Coordonare.
5. Rescrie Fragmentul Următor, Trecând Verbele De La Perfect Compus La Perfect Simplu:Voi Începe Cu Momentul În Care Te-am Primit, Adică În Care Te-am Văzut Pe