RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Afla numerele cu 3 mai decât 6,9,18
Răspuns :
Alisia03
Alisia03
09-02-2022
Explicație pas cu pas:
6-3=
3
9-3=
6
18-3=
1
5
[tex] \red{mult \: succes}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doar Punctele a Si B Va Rog Frumos.
1)Rezolvati Inecuatia X(1-radical din 2 ) > Sau Egal Cu 4- 2 radical Din 8 , X E N.2) Cel Maimicnumar X=2ab2 , Care Se Divide Cu 36, Este...3) Tetraedul ABCD
Se Adaugă X G Sodiu În 200 G Soluţie De Hidroxid De Sodiu 20 % , Obţinându-se O Nouă Soluţie De Concentraţie 40%. Determinaţi Masa De Aliaj Echimolecular De Zn
Se Adaugă X G Sodiu În 200 G Soluţie De Hidroxid De Sodiu 20 % , Obţinându-se O Nouă Soluţie De Concentraţie 40%. Determinaţi Masa De Aliaj Echimolecular De Zn
Imi Puteti Spune Va Rog Ideiile De La Nuvela Alexandru Lapusneanu ..???? Am Mare Nevoie!!!!!!!!!!
AI Numerele 1 3 4 6 Rezultatul 24 Numerele Nu Trebuie Repetate.
Construeiste Un Dialog De 10-12 Randuri , Intre Doi Colegi De Clasa , Despre Legatura Dintre Titlul Unei Opere Literare Si Continutul Acesteia
Expilcati-mi Va Rog De Ce Il Pot Scrie Pe √8 Ca 2√3...Profu Nu Ne-a Zis Si Am In Tema... Cum Il Pot Scre Pe √12?
Redacteaza O Compunere, De 15-25 Randuri, In Care Sa Argumentezi Apartenenta La Specia Literara Nuvela, A Unui Text Studiat De Tine.
Un Atelier Trebuia Sa Confectioneze 840 De Perechi De Sandale In 10 Zile. Stiind Ca S-au Confectonat in Fiecare Zi Cu 5 Perechi De Sandale Mai Mult Decat Era In