RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-02-2022
Matematică
a fost răspuns
15 supra 24 din 8 este egal cu:
a) 8
b)10
c)24
d)5
Răspuns :
Antonie9876
Antonie9876
09-02-2022
Răspuns:
10 cred nu stiu sigur ...... scz
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți: A) 5 Numere De Doua Cifre Care Nu Sunt Patrate Perfecte B) 5 Numere De 3 Cifre Care Nu Sunt Patrate Perfecte
Personajele Pozitive Și Negative Din Cartea Numără Stelele De Lois Lowry Vă Rog! :)☺️
Într-o Urnă Sunt 8 Bile Roșii, 12 Bile Albe Si 16 Bile Negre. Se Extrage O Bila Din Urnă, Fără A Se Vedea Culoarea Sa. Probabilitatea Ca Bila Extrasa Sa Nu Fie
Dacă Într-o Cutie Sunt 17 Bile Negre Și 19 Bile Albe, Atunci Miruna Trebuie Să Ia. Fără Să Le Vadă Culoarea, Cel Puțin 18 Bile Pentru A Fi Sigură Că Măcar Una E
Va Rog Am Nevoie De Ajutor Urgent
O Carte A Fost Deschisa La Mijloc Si S A Constatat Ca Suma Numerelor Cu Care A Fost Numerotate Cele Doua Pagini Este 209. C O Carte A Fost Deschisa La Mijloc S
Dezleagă Rebusul Și Vei Afla Numele Unui Anotimp Ecranul Calculatorului Este. Mai Mulți Membri Formeaza O Familie Tip De Pește Din 4 Litere. Prin Zăpadă Fuge,
Vă Rog O Soluție Clară Pentru Problema De Mai Jos ! Mulțumesc Foarte Mult !! Prețul Unei Biciclete, Care Costă 340 De Lei, S-a Redus Cu 15%. Care Este Noul Preț
Rezumat Colț Alb Partea A2a Cap 4
Un Generator Cu E = 12V Și R = 2Ω Este Conectat Cu Un Rezistor De Rezistență Electricăde 18 Ω. Aflați Tensiunea La Bornele Generatorului. Va Rog Frumos.