RO Study
👤
Boreasveta
Boreasveta
09-02-2022
Chimie
a fost răspuns
Caracterizarea azotului
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
09-02-2022
Răspuns:
N azot
Z=7 A=14
7e, 7p, 7n
1s² 2s² 2p³
K=2e L=5e
grupa a V a A perioada 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Rezolvați În R Ecuația
Fiecare Dintre Cei 25 De Elevi Ai Clasei A III-a A Realizat Un Jurnal Al Lunii. Ştiind Că Pentru Fiecare Zi S-a Folosit O Pagină Şi Că Luna Are 31 De Zile, Află
A(2,-1)B(1,2)C(a,2a+1)a=? Astfel Incat |BC|= RADical Din 2 Eu Am Ajuns Pana Aici, Am Vrut Sa Aplic Delta Da Iese Negativa
Scheletul Unui Peşte Potrivit Are 10 Cm, Iar Al Unui Peştişor, Doar 3 Cm. Scheletul Peştişorului Este Mai□□□□□ Decât Scheletul Peştelui Cu ☐ ☐ ☐ ☐ Centimetri.
Learners Often Use Would And Must Instead Of Should. Lots Of People Think That Animals Should Be Free. X Lots Of People Think That Animals Must Be Free. For Eac
(6) Completează Enunțurile Cu Ajutorul Cuvintelor Şi Al Fracţiei:, Un Întreg, Sfert, Pǎtrim .O Parte Dintr-un Întreg Împărţit În Patru Părți Egale Se Numeşte •D
Asociați Faptele Fetiței Cu Cele Ale Altui Personaj, Din Alt Text Citit. Textul Zânele Nu Bat La Ușă De Silvia Kerim Acum Dau Coroana
Scrie Într O Propoziție Care Este Mesajul Textului Redă Într O Expresie Ceea Ce Conține Textul Scrie Într Un Cuvânt Cheie Pentru Pentru Conținutul Textului Reda
Compune O Problema Care Sa Se Rezolve Cu Ajutorul Ecuatiei:
Completează 8 Fişe Cu Următoarele Subiecte: Fișa 1 DEX: Menuet, Mantie. cochetărie, Grație Flşa 3 Figuri De Stil Fisa 5 Imagini Vizuale Fişa 7 Descrieri De Pomi