RO Study
👤
Lucykaty2010
Lucykaty2010
08-02-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 5 si 6 a b c va rog e urgent!
Răspuns :
Lily3796
Lily3796
08-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Un Text De Patru-sase Randuri In Care Sa Folosesti: Patru Pronume Personale Doua Pronume Personale De Politete Gaseste-i Un Titlu Potrivit
Ex:3 Va Roggg!!!Dau Coronuta
1) Ce Concetratie Procentuala Are O Solutie De Sare Care Contine 60 G Sare In 1200g Saramura . Cata Apa Contine ? 2) Peste 400g Solutie De Concentratia 20% Se
Va Rog Frumos ..sa Imi Traduceti Din Romana In Engleza Propozitia: Eu Am Deschis Bidonul Si Atunci A Sarit Pe Tavan ...va Rog Atentie Nu Imi Dati Rasp De Pe Goo
Exemple De Spot Publicitar Pentru A Convinge Pe Cineva Sa Cumpere Un Busuioc!!! Va Rog Dau 30 Puncte!!!!
La Un Magazin Sau Adus 4898 Mingi De Bascchet,de Fotbal Si De Tenis . Stiind Ca 1322 Dintre Elenu Sunt Mingi De Baschet Si Nici De Fotbal , Iar Nr. Mingilor D
Este Adevarata Urm. Afirmatie: Amonoxidarea Metanului Este Utilizata La Obtinerea Amoniacului?
Aratati Ca: Daca 13|4a+5b, Atunci 13|9a+8b Ajutati-ma, Va Rog !
Comenteaza In 30-50 De Cuvinte Semnificatia Versurilor : Cate Zile-s Intr-un An / Atatea Necazuri Am! / Plange Inimioara-n Mine / Ca-n Copilul De Trei Zile .
O Compunere Cu Titlul "Ce Metode Ar Adopta Omenirea Sa Elimine Razboaiele" ! URGENT !!!