RO Study
👤
Antoniamuti50
Antoniamuti50
07-02-2022
Matematică
a fost răspuns
propozitii cu ortogama cel/ce-l
Răspuns :
Larilarisamoisa
Larilarisamoisa
07-02-2022
Cel=> El este cel mai mare dintre frați
Ce-l => Aceasta este calitatea ce-l reprezintă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumat La Carte/serialul Carmen Sandiego De Rebeka Tinker Va Rog Am Neaparat Nevoie
Am Nevoie De O Frază Despre Jocul Copiilor, În Care Să Existe Două Atributive Coordonate Printr-o Conjuncție Copulativa !! Există Cuvinte Derivate În Seria: a
1. Urmăriţi Formulele De Mai Jos Şi Scrieți Denumirea Figurii Geometrice Pentru Care Sunt Folosite. b) A = 1² C) A = d) A=L-1 E) A= b.h 2 f) A=b-h a) A = d₁.d₂
Aria Patrulaterului ABCD, Cu AC = 14 Cm, BD = 20 Cm Şi AC 1 BD. Alculați Ariile Triunghiurilor Din Figurile Următoare: 8 Cm 1,2 Dm 5 Cm 1 3 Cr
Alcatieste Un Enunt In Care Vebul A Placea Sa Fie La Conditional Optativ Prezent
Metoda Factorului Coumn
Precizează Timpul Verbelor Scrise Colorat În Text. Text:Visul Spiridușului Vă Rog Îmi Trebuie Urgent!!!!!! Le Dau Coroană
Ajutor Va Rog Frumos!
Ex 15 Pe Caiet! Dau Coroana Pentru Raspuns Corect! Sa Fie Scris Frumos Sa Se Înțeleagă Si Cel Mai Important Sa Fie Corect!! DAU COROANA
Scrie Un Rezumat Al Povestii Privighetoarea Si Imparatul De H.c Andersen,care Sa Nu Fie De Pe Chatgpt.Acesta Sa Aiba Aproximativ 250 De Cuvinte. Hdhdhsjxnnjbsb