RO Study
👤
Denis4992
Denis4992
07-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Tend
1) (2x+3) (3x-2) - 6x² = 4x+3
Răspuns :
Annemarieluiza
Annemarieluiza
07-02-2022
Răspuns:
x=9
Explicație pas cu pas:
6x²+9x-4x-6-6x²=4x+3
6x²+5x-6-6x²=4x+3
5x-6=4x+3
5x-4x=6+3
x=9
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati: [(0,3)la Puterea a 2]la Puterea A 4=[(2,7)la Puterea A 3]la Puterea A 2= {[(17,17)la Puterea A 2 ] La Puterea A 3 }la Puterea A 4 =
Forma Literala A Cuvintelor: Imi Trebuie Urgent Am Teama Pentru Maine vro dinioarea talhar pasnic varatic baiet pana impedeaca intai ghiavol nalta amu
Explicati Cum Sau Format Cuvintele ;copilas,dragut ,anisori, Baietel
Alina Si Cosmin Sunt Frati.Baiatul Spune:Eu Am Un Numar Egal De Frati Si Surori.La Randul Ei,fetita Arfirma:Eu Am De Doua Ori Mai Multi Frati Decat Surori.Cati
Care Este Cauza Formarii Vanturilor
Expresii Frumoase Despre Luna!Va Rog Mult!
Identificati,in Zona In Care Locuiti,o Sursa De Poluare A Uneia Dintre Resursele Naturale.Redactati O Scrisoare Adresata Celor Raspunzatori,prin Care Sa Propune
Depe Un Lot Sau Adunat 2463 Kg. De Cartofi. În Trei Zile Sau Vândut 627kg Cartofi Si Restul Sa Ampartit Egal La Trei Grădinițe. Cate Kg Cartofi A Primit Fieca
Intr-o Zi S-a Recoltat [tex] \frac{1}{2} [/tex] Din Suprafata Cultivata, A Doua Zi [tex] \frac{1}{3} [/tex] Din Rest, A Treia Zi [tex] \frac{1}{4} [/tex] Din No
Gasiti In Stratul Lexical Al Operei(pasa Hassan G.cosbuc)arhaismele.Repede!!!! :) :(