RO Study
👤
Dmmanxnsnz
Dmmanxnsnz
06-02-2022
Matematică
a fost răspuns
help dau coroana :)))))
Răspuns :
Constantinudud
Constantinudud
06-02-2022
Răspuns:
iti trimit imediat
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor!!!Un Camion Cu M=12t Se Deplaseaza Rectiliniu Si Uniform V=72km/h Fata De Sosea. Ec Fata De Sosea=? Ec Fata De Sofer=?
Cum Calculez Perimetrul, Sunt Praf! Si Maine Am Teza Si Inca Nu Stiu Sa Calculez Cu Perimetru, Va Rog Sa Ma Ajutati
Un Ranger Observa Ca Suma Dintre Varsta Lui Si Varsta Celor Doi Copii Ai Sai Maria Si Victor,este Egala Cu 60 De Ani. Varsta Mariei Reprezinta 1/6 Din Cei 60 De
1.)O Substantă Organică A Tratată În Amestec Sulfonitric Trece În Compusul B Ce Prin Reducere Formează Un Compus C, Care Are Masa Moleculară 93 Si Contine 77,42
Stiind Ca Xy+xz= 280 Si Y+z=7 , Calculati X.
Precizatimi Vs Rog Tipul Pronumelui A Cuvintelor Vreunul,niciuna,amîndoi,al Meu,cine ,acela,insumi,care, Dau Coroana
Imi Explica Si Mie Cineva Cum Se Rezolva Un Exercițiu De Genul Acesta 1+2+3+...........+500. Va Roooog Am Nevoie Pt Testul Final Dau Coroana.
Fie Functia F:R→R F(x)=2x-5.sa Se Determine Un Punct Care Apartine Graficului Functiei F Si Are Coordonate Egale
Intr-o Clasa Cu 20 De Elevi 3 Sunt Corigenti. Care Este Procentul De Promovare?
Formuleaza Enunturi Legate De Tema Textului In Care Sa Folosesti Ghilimelele Si Doua Puncte. Din Povestea Fata Saracului Cea Isteata