RO Study
👤
Mrmortal6661
Mrmortal6661
06-02-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 3 a,b,c,d 15 puncte
Răspuns :
Savadiana784
Savadiana784
06-02-2022
Răspuns:
a)F
b)A
c)F
d)F
nu cred că este bun dar am incercat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observǎă Câte Jucării De Fiecare Fel Sunt În Magazin. # 18 Calculează: • Câte SI Sunt; 27 30 30+ 16 16 ⚫ Cu Cât E Mai Mare Numărul Decât Al • Diferența Dintre
Comparați :e) 15/12 Cu 1 F) 14/17 Cu 1 G)2 Întregi 3/11 Cu 20/11 H) 1 Întreg 7/10 Cu 2pls!! Urgent !! Dau Coronița!!!
2. A) Ştiind Că A/b=5/7 Și 2a-b=24, Aflați Valorile Naturale Ale Numerelor A Și Bb) Știind Că A/b=3/5 Și 3a+2b=133 , Aflați Valorile Naturale Ale Numerelor A Și
21. Precizează Seria Corectă În Care Există Doar Verbe La Modul Indicativ: a. Dansam, Să Plec, Voi Pleca; B. Voi Fi Mers, Dansez, Cântasem; c. Îmi Pla
Cine Mă Ajută Și Pe Mine Vă Rog Frumos
Subliniaza Substantivele Si Adjectivele . ,,Apoi Mai Scoate Dintr-un Gherghir Niste Straie Vechi, Un Arc,niste Sageti,un Palos, Si Un Buzdugan ,toate Pline De R
Aș Dori Rezolvarea Completă A Problemei:
Găsiți Antonimele (minim Două Pt Fiecare) Pentru: Adevăr, Admiră, Afirmare, Agreabil, Aici, Ajuta, Atractiv, Belșug, Binefăcător, Calitate,calm, Clar, Certitudi
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu! Să Se Calculeze Derivatele Funcţiei F:D → R F (x) = Ln(x² +1), X ∈R
3. Care Este Numărul Mai Mare De 400 De Ori Decât Cel Mai Mic Număr Natural De 4 Cifre Diferite? REPEDE VA ROG DAU COROANA