RO Study
👤
Mateicotiuga10
Mateicotiuga10
06-02-2022
Limba română
a fost răspuns
cuvant asemanator pt. daduse
Răspuns :
Maia1w3
Maia1w3
06-02-2022
Explicație:
Cuvant asemănător pentru dăduse este
dăruise
.
Cred.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor !!
Doimea Împărțitul Lui Lui 3 Este
6. Se Consideră Funcția F:R~R, (x)=x2 +(2m-1).x+mº+m, Unde M Este Număr Real. Mulțimea valorilor Reale Ale Lui M Pentru Care Vârful Parabolei Asociate Funcției
Fie Puctele A ( 1. 2. -3). B (2. -2. 4) Si C (-2. 3. 4). Sa Se Calculeze Ecuatia Dreptei [BC]
Exercițiul 5 Punctul A Trebuie Rezolvat Cu Condiții De Existenta Și Tabel De Semne . Dau Coroana
Calculați Folosind Factorul Comun (3²×2)¹⁷:3³⁴+2⁹÷4³-4⁸×2⁵÷2⁴va Rog Ajutati-mă Urgent Dau Coroana
Fie Pct. A(1, 2, -3) B(2, -2, 4) C(-2, 3, 4). Sa Se Scrie Ecuatia Planului Pi=(ABC)
Chez Le Docteur. Remettez Les Répliques Dans L'ordre. Mathilde: - Est-ce Que J'ai Besoin D'une Radio Des Poumons? Le Docteur: -Avez-vous Des Difficultés À Res
4.Formuleaza Raspunsuri Potrivite Pentru Fiecare Dintre Intrebarile De Mai Jos.•Care Este Scopul Taberei Lacului Verde?•De Ce Incearca Baiatul Sa Ascunda Obiect
In Figura Alaturata Sunt Reprezentate Unghiurile AOB Si BOC, Adiacente Suplementare, Semidreapta OD Este Bisectoarea Unghiului AOB Si Masura Unghiului BOC Este