RO Study
👤
Uhyhtrg
Uhyhtrg
05-02-2022
Matematică
a fost răspuns
27-x=3 du coroana va rog
Răspuns :
Dariusbarbu
Dariusbarbu
05-02-2022
27 - x = 3
x = 27 - 3 = 24
.......
Answer Link
Andreeabanubianca
Andreeabanubianca
05-02-2022
Explicație pas cu pas:
27-x=3
x=27-3
x=24
p=27-24=3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG CARE STITI SA REZOLVATI ACEASTA PROBLEMA DE LA INFO CLASA 9!!!SE CONSIDERA ALGORITMUL ALATURAT,DESCRIS IN PSEUDOCOD:citeste X {numar Natural}y <-- 0ca
Ce Este Personificarea?
Am Nevoie De Cateva Informati Despre Calendarul Iulian,gregorian Si Chinezesc Am Nevoie De 20 De Randuri. Asta Nea Dat Profa De Mate
Functia Sintactica: ...am Perceput Cateva Fragmente dintr-o Simfonie De Beethoven razbatand De La Radioul Din Biroul Unui Ofiter.
1. Afla Termenul Necunoscut 24000+72:2+9X(a-796):36-24035=22. Un Elev Are O Suma De Bani Din Care Cheltuieste Altfel :- Pentru A Cumpara O Uniforma Scolara Che
CINE MA AJUTA PRIMESTE MULTUMESC SI STATUTUL DE CEL MAI BUN. #PROBLEMA DE CLS A 4-AAncuta Si Elena Au Cumparat De La Librarie O Carte De Povesti Care A Costat 7
Am De Facut 2 Probleme1.suma A Trei Numere Este 225 Al Doilea Numar Este Mai Mic Decat Primul Numar Cu 3 Si Cu Mai Mare 3 Decat Al Treilea.care Este Numarul ?2.
ALCATUITI TREI PROPOZITII IN CARE VERBUL COBOARA SA FIE PREDICAT SI SA OCUPE POZITII DIFERITE.VA MULTUMESC
ABCD Este Un Paralelogram Cu AB= 9cm Si BD= 12cm, AB Perpendicular BD. Calculati Perimetrul Paralelogramului. AJUTORR VA ROG
Am cateva Exercitii La Mate Pe Care Nu Le Inteleg.Putin Ajutor?ex.1)aflati Aria Patratului Cu Latura De:a)4m, B)2,5m ,c)9pe 2 M ,d)0,5 Damex2)cate Hectare Are O