RO Study
👤
Lupuviorelandrei0
Lupuviorelandrei0
04-02-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog rapid dau coroana
Răspuns :
Raul27mulchandani63
Raul27mulchandani63
04-02-2022
Am calculat media ponderata . Spee ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Stie Ca Latitudinilor Polare Le Revine Aproximativ Aceeasi Cantitate De Caldura solara Ca Si Celor Ecuatoriale .De Ce Totusi Clima Din Antarctida Este Foart
Suma A Doua Numere Este 326.adunand Dublul Primului Numar Cu Triplul Celui De Al Doilea, Se Obtine 841. Afla Numere.
Clasa A3-aO Masi Parcurge In 5 Ore 4 Parti Din Cele 9 Ale Distantei Dintre 2 Localitati Ruland Cu 60 Km Pe Ora.Care Este Distanta Dintre Localitati?
Identificati Predicatele Din Propozitia, Maneo, Maneo Fiara Rea , Vitejia Ti-e Fuga Ca, De M-ai Junghiat Hoteste Mi-ai Fugit Si Miseleste
Un Baiat Are cu 30 De Timbre Mai Mult Decat Prietenu Sau.Stiind Ca Impreuna Au 210 Timbre, Aflati Cate Timbre Are Fiecare.
O Compunere Cu Titlul ,, Batausul Clasei''
Intr-un Camion S-au Incarcat 186 Lazi Cu Mere,iar In Alt Camion 212 Lazi Cu Mere Stiind Ca Toate Lazile Au Aceeasi Masa Si Ca In Camionul Al Doilea S-au Incarca
Funcţia Sintactică A următoarelor Cuvinte Din Text: „scuturând”; „a Lui”; „îi”. Scuturând Din A Lui poale Lungi Şi Repezi Meteori. Şi La Lupte Sângeroase
Multimea Numerelor Irationale Este Aceeasi Cu Cea A Numerelor Reale, Nu?:-? :\
Acum 3 Ani Suma Dintre Dintre Varsta Anei Si Cea A Mariei Era De16 Ani.Acum Ana Are 9ani.Cati Ani Are Maria Acum.Rezolvati Problema In Doua Moduri.