RO Study
👤
Mariasultanp3a0zx
Mariasultanp3a0zx
04-02-2022
Chimie
a fost răspuns
Va rog DAU COROANA URGENT
Răspuns :
Stanciuanamaria2010
Stanciuanamaria2010
04-02-2022
......................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Mara De Carbonat De Calciu Pur Este Continuat In 1,8 T Călcăm De Puritate 90%
Realizează Expansiunea Cuvintelor Subliniate, Precizând Două Modificări Care Au Loc Prin Expansiune:1. M-am Gândit La Serbarea De Ieri De La Liceu.2. Parcă O Mâ
Află Două Numere Știind Că Ele Devin Egale Dacă Primul Număr Este Adunat Cu 237 Iar Al Doilea Număr Este Adunat Cu 237 Atunci El Devine De Patru Ori Mai Mare De
2. Dacă Media Aritmetică Dintre Un Număr Și Triplul Său Este 42, Atunci O Treime Din Număr Este: Am Nevoie Urgent
Ajutati Ma Va Rog Dau Corona Va Rog Frumos
INITIAL TEST I. Fill In The Blanks With The Right Tense Of The Verb In Brackets: (3p.) 1. (hurt) He 2. (tell) I.. 3. (meet) We 4. (play) He 5. (play) He 6. (sta
Identifica Interjecțiile Din Fragmentele Date Și Indica Felul Fiecăruia .Maxim Până Luni Daca Se PoateMulțumesc
12. Transformați În Dam Pătrați?:
Rescrie Secventa „După Uscare, Nucile Se Sortează..", Inlocuind Circumstantialul De Timp Cu Realizarea Sa Propozitională.
Dacă Pe Primul Semestru Media La Matematica E 6 Și Pe Al 2 Lea Sestru Media La Matematica Îmi Iese 4, Trec Clasa În A 8 A Sau Va Trebui Sa Dau Un Test/examen În