RO Study
👤
Bogdanflori
Bogdanflori
03-02-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de ajutor dau coroana
Răspuns :
Sonybra
Sonybra
03-02-2022
Explicație pas cu pas:
ai în poza rezolvarea succes in continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Următoarele Date : - Salarii Directe 7 Mil - Salarii Indirecte = Capitalul Circulant = 1 Mil -Cheltuielile Salariale = 4 X Amortizarea-Amortizarea Este D
Eliminarea Din Organism A Substanţelor Endogene (produşi Ai Catabolismului) Şi A Substanţelor Exogene (medicamente, Electroliţi În Exces Etc.) Se Realizează Pri
Delimitează Fraza ,,Mie Îmi Piere Tot Curajul Când Îi Zăresc Catalogul Cu Scoarţe negre,, Şi Precizează Raportul Sintactic Dintre Propoziții.
Encefalul/creierul Și Măduva Spinării Sunt Componente Ale Sistemului Nervos Central Al Mamiferelor. a) Caracterizaţi Măduva Spinării Precizând: Două Componente
Îmi Poate Traduce Și Mie Cineva?Va Rog!
Bună Vă Mai Pun La Încercare Încă Odată.Cine Îmi Scrie Tot Rezumatul Cărți Charlie Și Fabrica De Ciocolată Vă Primi Coroană. Și Toate Punctele Mele. Aveți Timp
Screti Un Text Narativ In Care Sa Apara Un Dragin
Un Mol De Gaz Ideal Diatomic [tex]$\left(C_{V}=2,5 R\right)$[/tex] Se Află În Starea Inițială Caracterizată De Parametrii [tex]$p_{1}=0,8 \mathrm{MPa}$[/tex] Și
. Scrieți Ecuațiile Reacțiilor Corespunzătoare Transformărilor, Utilizând Formule De Structură: (I) N-butan →propenă (II) Propenă → Polipropenă
Contine Numai Baze Monoprotice* NH3, SO4(2-), F(-) KOH, F(-), NO3(-) Ca(OH)2, NO3(-), CO3(-)