RO Study
👤
Bia44719ro
Bia44719ro
03-02-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog este despre triunghi plsss
Răspuns :
Salutare2010
Salutare2010
03-02-2022
clvdnvn (scuze dar trebe sa implinesc o provocare si nu mai gasesc exercitii la care stiu)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Mai Jos Cat Mai Multe Expresii Care Sa Fie Cuprins Cuvantul Apa Si Explica Sensul Lor URGENT!!!
Desenati Pe Foaia De Examen O Prisma Hexagonala Regulata
Unchiul Meu Are 7 Damingene De Cate 50 Litri De Vin Di 3 Butoaie De Cate 190 De Litri. Daca Un Sfert Din Cantitate Se Pune In Sticle De 2 Litri, Cate Sticle Sun
Ce Mesaj Ne Transmite Aceasta Poezie?
Buna Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul IN MIJLOCUL NATURII ! Mulțumesc Anticipat .
Cand Ne Da O Functie ,de Exemplu F(X)=2x+6 Si Ne Spune Sa Aflam Monotonia Functie ,ce Trenuie De Fapt Sa Calculam ? Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva ? Va Rog
Scrie Mai Jos Cat Mai Multe Expresii Care Sa Fie Cuprins Cuvantul Apa Si Explica Sensul Lor URGENT!!!
Suma Vârstelor A 3 Frați Si A Tatălui Lor Este 54 .Aflati Vârstele Fraților Stiind Ca Sunt Reprezentate De 3 Nr Impare Consecutive Si Ca La Nasterea Celui Mai M
Știind Că A+b= -23 Și C= 4 , Calculați A×c+b×c .
Scrie-i Celui Mai Bun Prieten Un E-mail In Care Sa-ti Exprimi Impresile Si Sentimentele Din Timpul Acestei Plimbari Aeriene Memorabile ,precizand Si Motivul Pen