RO Study
👤
Theorose99
Theorose99
03-02-2022
Limba română
a fost răspuns
găsește patru cuvinte numai din vocale
Răspuns :
Hrihoreliseidenisii
Hrihoreliseidenisii
03-02-2022
Răspuns:
ou, oii, eu, eii.
Explicație
:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4.5. Calculează Cantitatea De Substanță De Clorură De Fier (III), Dacă Participăfierul Cu Cantitatea De Substanță 4 Mol După Ecuația Reacţiei:Fe + Cl2 → FeCl3.
Mărimi Fiziceajutați Mă Cu Un Referat Din Aceasta Lecție Va Rog DAU COROANA!! Mă Abonez La Tine,și Dau 21 De Puncteeehaideee Va Roggg
1. Precizează Modul Și Timpul (acolo Unde Este Cazul) Verbelor Din Următoarele Enunțuri: a. Vinovatul Deschisese Borcanul. b. Știam Acel Exercițiu. c. Voi Merg
Repede Va Rog!!!!!!!!
Precizati Care Dintre Ecuatile De Mai Jos Admit Pe X=-3 Ca Solutie:a) X²=9b) 3x²=9c) (x-2)²=25d) X²=-9e) 2x²=18f) X²-2=15g) (x-3)(x+3)+6=6h) (2x+1)²=27i) (2x-3)
Va Rog Mult De Tot! Pentru Filmul Goana Dupa Aur ( Din 1925 )!
Indica Valoarea Verbului A Avea In Anuntul: Am Simtit Emotiile Tale. ESTE URGENT VA ROG FRUMOS!!!!
Articulează Următoarele Substantive Cu Articol Hotărât. Păstrați Genul Și Numărulex: Copil-copilul, Copii-copiii1.bulgări-2.creangă-3.fulg-4. Joc-5. Lemne-6. Sa
Scrie Un Scurt Discurs În Care Sa-ți Susții Opinia Daca Utilizarea Jocurilor On Line Este Periculoasă Scuze Ca Va Deranjez La Ora Asta Puteți Sa Ma Ajutați Și
Trei Lanturi Trofice