RO Study
👤
Andreidaniel29
Andreidaniel29
03-02-2022
Matematică
a fost răspuns
exercitiul asta din poza
Răspuns :
Fabianstiop
Fabianstiop
03-02-2022
Explicație pas cu pas:
....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
20 Fie Numerele A = 1-2√5-41 Şi B=√(4-2√5)². A Comparați Numerele A Şi B. B Calculați Media Aritmetică Ponderată A Numerelor A Şi B, Cu Ponderile 3, Respectiv 5
Perimetrul Unui Patrat Este Egal Cu 32 Cm². Aflați Aria Pătratului.
4. Perimetrul Unui Paralelogram Este Egal Cu 90 Cm, Iar Lungimea Unei Laturi Este Egalá din Lungimea Altei Laturi. Să Se Determine Lungimile Laturilor Paralelo
Am Nevoie De Ajutor Cu Aceasta Problema, Este Din Culegerea De Probleme De La Politehnica Timisoara
Îmi Poate Răspunde Cineva La Aceste Două Exerciții?Am Nevoie Urgent!Dacă Puteți Vă Rog Și Exercițiul 15...
14. Pe Marginile Unei Coli De Desen Având Lungimea De 1 M Şi Lățimea 6 dm, Un Elev A Făcut Un Chenar Artistic Lat De 4 Cm. Câți Centimetri Are Perimetrul Dreptu
3. În Triunghiul Isoscel ABC, AB = AC, AML BC, Me BC Şi MN 1 AC, NE AC, Avem BC = 20 Cm Şi MN = 6 Cm. Calculați: A) Perimetrul Triunghiului ABC; B) Aria Triungh
9. Asociază Fragmentul Din Cismigiu & Comp. De Grigore Bǎjenaru Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50
Transformă Următoarele Fracții Ordinare În Fracții Zecimale 12. 869 Supra 100 7/4 
Completaţi Spațiile Punctate Cu Răspunsul Corect. 1. Printr-un Punct Pot Trece.........drepte.2. Dacă Două Drepte Au Cel Puțin Două Puncte Distincte Comune, At