RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-02-2022
Matematică
a fost răspuns
repede raspuns am evaluare
Răspuns :
Someone4548
Someone4548
03-02-2022
Răspuns:
raspuns la ce ca nu vad nici un exercitiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Calculez Limita: Lim Când N Tinde La 2 Din (n^5-5n-22)/(n-2) Am Încercat Cu Horner Dar Fără Succes :(
Construiti Un Enunt Complex Utilizind 5 Verbe-predicate La Cuvintul Izvorul
Alcatuiti Un Dialog Cu Un Animalut De Companie.Animalutul Meu De Companie Este Catelul.Va Rog Mult De Tot!!dau Multe Puncte
Am Nevoie De Un Rezumat La Balada ''Pasa Hassan'' De George Cosbuc. In 10-15 Enunturi Va-rog
Enunt Istoric cu Parlament..............cu Republica..............cu Drepturi inailabile................ Explica:libertatea, Legea,blocada,propr
Se Stie Ca 90% Din Resursele Minerale Ale Moldovei Sunt Valorificate Prin Metoda Extragerii De Zi Explica Doua Consecinte Negative Pentru Mediul Natural In Urma
Fie Multimile A={x|x=2n, N e N*} Si B={x|x=2n+1, N E N}.a)Scrieti Cate 3elemente Din Fiecare Multime.b)Calculati AUB.
Cine Poate Sa Ma Ajute La Caracterizarea Personajului Fata Mosneagului Ex.32
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Vaaa Roog Mult De Tot Cu Tema La Romana? Am Nevoie Sa Impart Textele In Prop Si Sa Zic Felu Lor a) Apoi Se Cotroai Prin Şubă..si Scoase
Vreau Si Eu Rezolvarea La Asta: O Ladota Contine Un Numar De Nuci Care Vor Fi Impartite Unor Copii.Daca Se Dau Fiecarui Copil Cate 4 Sau 5 Sau 7 Nuci Vor Ramane