RO Study
👤
Catalinaartic
Catalinaartic
03-02-2022
Matematică
a fost răspuns
completați egalitățile:
Răspuns :
Raul27mulchandani63
Raul27mulchandani63
03-02-2022
Salut . Sper ca te-am ajutat .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Legea De Compozitie Asociativa Xoy=3xy+3x+3y+2. A) Ar Ca Xoy=3(x+1)(y+1)-1. B)se Considera Functia F(x) =3x+3. Dem Ca F(xoy)=f(x)f(y) Pt Orice Nr Real X,y
Suma A Două Numere Naturale Este 78 Împărțind Numărul Mai Mare La Sfertul Numărului Mai Mic Obținem Câtul 5 Și Restul 6 Determinați Cele Două Numere
Sa Imi Spune-ti Va Rog Daca Este Bine?Multumesc.
Sa Se Determine Coordonatele Punctului De Intersectie Al Dreptelor De Ecuatie : d1 : 2x-3y+7=0 d2: -3x+y=0 b. Ecuatia Dreptei Care Trece Prin Punctul A (2;6) Si
Prin Hidroliza N,N-dietilacetamida Ce Dă?
Suma A Două Numere Naturale Este 78 Împărțind Numărul Mai Mare La Sfertul Numărului Mai Mic Obținem Câtul 5 Și Restul 6 Determinați Cele Două Numere
Scrie În Spațiul Liber Din Dreptul Fiecărei Cifre Litera, Corespunzătoare Actului De Limbaj.1....Mai,Tândală,uite O Pasăre!2....Că Bine Zici!3...Să Stai Tu S-o
Hey Am Un Exercitiu La Franceza :Associez Les Éléments Des Deux Colonnes:un Thé/à La/ Pommesune Glace /à L' /jambonun Gâteau/au/oignon Une Salade/au/fromageune
Numărul Elevilor Dintr-o Clasă E Cuprins Între 20 Și 32. Dacă Pleacă 8 Băieți Și Vin 6 Fete, Atunci Numărul Fetelor E De 5 Ori Mai Mare Decât Al Băieților. Câte
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 196cm.Sa Se Afle Dimensiunile Dreptunghiului, Știind Că Dacă Marim Cu 5 Cm Un Sfert Din Lungime Obținem Cu 2cm Mai Puțin Dec