RO Study
👤
Iasminag19
Iasminag19
02-02-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor, dau coroană! doar a.
Răspuns :
Saradolls2000
Saradolls2000
02-02-2022
Sper ca te am ajutat succes. Mai sus gresisem. Am scris continuarea jos unde e sageata. E aceeasi chesti. Bafta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Date Importante Din Activitatea Scriitorului I.L.Caragiale
Fie A, O, B Coliniare Iar C, D, E De Aceeaşi Parte A Dreptei AB Astfel Încât (OD Estebisectoarea Unghiului COE. Dacă M(unghiului AOC)=30° Şi M(unghiului EOD)=6
Cine Ma Poate Ajuta La Primul Exercițiu Repede Va Rog
Calculati Raportul Dintre Perimetrele, Respectiv Ariile A Doua Patratece Au Laturile De Lungimi L1, Respectiv L2, Daca: A.l1 = 12,5 Cm Si L2 = 10,5 Cm B.l1 = 6/
42. Determinaţi MeR A.i. Mulţimea AnB, Unde A={x € R| 3x^2+mx-22= 0} Şi B={x € R | X^2- (m + 4)x+ 14 =0} să Fie Nevidă.
Trei Fete Si 5 Baieti Culeg Impreuna 154 De Tămâioare. Stiind Ca O Fata Aduna De Trei Ori Mai Multe Tămăioare Decat Un Baiat, Afla Cate Flori A Adunat Fiecare C
49. Din Suma Numerelor 27 Şi 3 Scade Câtul Lor.
Determinați Măsurile A Patru Unghiuri ∢AOB, ∢ BOC, ∢COD, ∢ DOA, În Jurul Unui Punct Astfel Încât Al Doilea Are Măsura Cu 10° Mai Mare Decât Dublul Măsurii Primu
Bună Ziua! Îmi Poate Spune Cineva Cum Se Pun Liniile Verticale Ce Delimitează Și Aliniază Automat Un Bloc De Comenzi În C/c++? Ca În Imaginea De Mai Jos. Mulțum
) Numărul Cel Mai Mare De Forma 7a 8b Bara Sus Divizilil Cu 45 Este………………….