RO Study
👤
Ciureamona
Ciureamona
02-02-2022
Franceza
a fost răspuns
!! PROIECT !!
VA ROG AJUTORRE!!
Răspuns :
Sophiakansou
Sophiakansou
02-02-2022
Răspuns:
Ba serios,fa o tu,nu e greu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Trei Semne Prin Care Tu Iti Dai Seama Cand Vine Ploaia,notand Si O Posibila Explicatie Stiintifica A Legaturii Cu Ploaia
Construieste 2 Enunturi In Care Cuvantul "inima" Sa Intre In Alcatuirea Unor Locutiuni Sau Expresii. Va Rog Am Nevoie. Multumesc...
1) 2Fe+3Cl2=2FeCl3Calculati Masa De Produs De Reactie exprimata In Grame care Se Formeaza In Urma Reactiei complete A 246L Clor Masurati La T=27°C La Presiu
De Cine A Fost Scrisa ,,miorita?
Am O Funtie De Grd. II , Graficul Ei Este Tagent La Ox In Punctul A(1;0) Iar B(0;2) ∈ Gf . ( Imi Cere Sa Det Functia) [[[ Stiu Ca Daca B(0;2) ∈ Gf => F(0)=2
Cum Credeti Ca Trebuie Ordonate Corect ?is,flower,there,a,widow,my,at
Trec In Clasa A IX-a. Ce Opere Trebuie Sa Citesc Pe Vacanta/sa Ma Pregatesc Pentru A Nu Avea Probleme Pe Parcursul Anului? (mai Exact Ce Opere Se Studiaza Si Pe
Cum Se Rezolva Modulele : |x|=5, X Apartine Lui R |x|= - 3 , X Apartine Lui R |x+6 |=4, X Apartine Lui R
Noteaza Pe Sageti Cuvintele Care Iti Vin In Minte Atunci Cand Te Gandesti La: Aventura, Calatorie, Mijloace De Transport
Flavius A Citit Cartea Cu Lecturi Suplimentare 26 De Pagini,adica Cu 5 Mai Mult Decat Jumatea Cartii. Numarul De Pagini Ramase De Citit Este ?