RO Study
👤
Bircasorin2007
Bircasorin2007
02-02-2022
Limba română
a fost răspuns
dau coroană va rog frumos
Răspuns :
00victor00
00victor00
09-02-2022
Răspuns:
I. sa se pregateasca
II. c)
III. a)
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Predicatele Și Precizează-le Tipul Din: ,,0 Luptă-i Viața, Deci Te Luptă Cu Dragoste De Ea, Cu Dor." (George Coșbuc) Va Rog Rapid Dau Coroana
Am Atasat Exercițiul 4 . Va Rog Cine Stie Sa L Rezolve.
Întrebări Din Ultima Noapte De Dragoste Întâia Noapte De Război1.Cand Și Unde Începe Acțiunea Romanului?2.Ce Afla Gheorghiu Din Biletul Găsit?3.Unde Este Încadr
2. Indicați Configuratia Electronica Şi Numărul Atomic Pentru Fiecare Dintre Elementele Următoare, Caracterizate Prin: W A). Atomul Elementului A Are 6 Electron
Să Se Arate Că Pentru Oricare Număr Natural N Pentru Oricare Cifre A, B, C Următoarele Fracții Sunt Numere Naturale.Va Rog Repede! Dau Coroana!!!
VABCD -piramida Patrulatera Jregulata AB=12 Cm VA=6 Radical Din 3 A) Calculati Volumul Piramidei B) Fie M-mijlocui Lui VA Si AC Se Interesecteaza Cu BD In O.Ar
Este Ok Daca Rotunjesc Accelerația Gravitationala La 10 In Calcule La Fizica?
Dau Coroana Daca Rezolvati Asta Dar La Modul Indicativ
5. Probele Sportive De Hochei Pe Gheată S-au Desfăşurat In Doua Arene Cu Dimensiuni Egale. 60 M 900:3 = M A) Complerează Enuntul, Selectând Varianta Corectă. Di
Am Nevoie Va Rog! O Poveste De 100 Cuvinte Despre O Mama Ce Creștea Un Pui De Porc.Sa Aibă 3 Enunțuri Interogative(?) Si Sal Despărțiți In Fragmente Ms