RO Study
👤
Luizavasile7
Luizavasile7
01-02-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog dau inimă și coroană
Răspuns :
Boderlanvisarion
Boderlanvisarion
03-02-2022
Răspuns:
[tex]25 \sqrt[25 \times 31]{?} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În C(O; 18 Cm) Coardele [AB] Şi [CD] Se Intersectează În Punctul E Astfel Încât M(BEC) = 90°. Fie M Mijlocul Lui [AB] Şi N Mijlocul Lui [CD]. A) Stabiliți Natu
Scrieți În Cuvinte Următoarele Fracți A 1 Pe 4 B 2 Pe 4 C 3 5 D 2 Pe 9 E 7 Pe 10 F 1 Pe 8 G 6 Pe 10 H 1 Pe 11
Analizați Pronumele Reflexive Și Personale Din Dați-vă La O Parte,mai Păcătoșilor. Căci Eu Mi-am Pus Obrazul Pentru Voi. Ne Ascundem Stins Arzând După Nălucă
Exercitiul 6, 85 Puncte
Va Rog Urgent Dau 50 Puncte 1. Indică Funcția Sintactică A Pronumelor Din Secvențele Următoare: (am Pus Stelute La Pronume) a) “Dați-*mi*-i Înapoi!” b) “Are *
Cate Zile Au 6 Sapatamani?Scrie Ca Adunare Repetata De Termeni Egali Si Ca Înmultire
3. Completează, În Caiet, Cele Patru Cadrane. A. Personajele Din Poveste Şi Însușirile Lor C. Desenează Ceea Ce Ți-a Plăcut B. Momentele Acţiunii D. De Ce Crezi
Un Arcaș Încordează Cu 20 Cm Arcul Cu Constanta Elastică De 1KN/m. A) Câtă Energie S-a Acumulat În Arc? B)Cu Ce Viteză Va Fi Aruncată Săgeata (de 100g)
5. Alcătuiește Câte O Propoziție Cu: A) Un Pronume Personal, Persoana I, Numărul Plural; B) Un Pronume Personal De Politețe, Persoana A II-a, Numărul Singular;
{2,6 ; 4,(3) ; 1,(18)} Invers Proportionale {5 ; A ; B} VA ROG URGENT!!!!!!!