RO Study
👤
RepTaken
RepTaken
01-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Ex 4 subpunctele g si i
Răspuns :
Aarmagianu
Aarmagianu
01-02-2022
Explicație pas cu pas:
Am atasat poza cu rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Lungimea Unui Dreptunghi Se Mareste Cu 25%,iar Latimea Se Micsoreaza Cu 15% Aria Dreptunghiului Se Modifica Cu 375 M2. Care A Fost Aria Dreptunghiului?
Completati Numele Produsilor De Reactie Obtinuti In Urma Reactiei Chimice: Acid Sulfuric + Hidroxid De Sodiu →
Determinați Numerele Întregi X Știind Că 7 / 2x+1 Este Număr Întreg . Vă Rog Mă Puteți Ajuta ? Dau 18 Puncte Și Coroana . ( Cu Explicație Vă Rog )
Povesteste, In 5-6 Randuri,despre Casa De La Tara A Bunicilor. Subliniaza Toate Substantivele De Genul Masculin Folosite. Scrie Formele De Plural Pentru Doua Di
Compuneţi O Poezie Despre Sănătate.De 4-6 Strofe.Dau Coroana.Să Nu Fie Copiata.
Trebuie Sa Povestesc Filmul Baltagul... Iar Eu Nu Mai Retin Nimic Din El.... Va Rog Ajutati-ma !
Completati Astfel Incat Incat Propozitia Obtinuta Sa Fie Adevarata . Numarul Zecimal 521 306 Are Cifra Unitatilor
Într-o Școală, Elevii Clasei |-|V Învață În 5 Clase. În Fiecare Clasă Sunt Câte 15 Bănci Cu Câte Două Locuri Fiecare Câți Elevi Sunt În Ciclul Primar?
Date Biografice Ion Creangă Dau Coroană
Scrie Cum Se Numesc Locuitorii Urm Orase : Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman, Bacau. Dau Coroana!