RO Study
👤
Dana3210
Dana3210
01-02-2022
Matematică
a fost răspuns
AJUTOOOR VA ROG FOARTE URGENT❤️❤️
Răspuns :
Aarmagianu
Aarmagianu
01-02-2022
Explicație pas cu pas:
Am atasat poza cu rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A 8-a Parte Din Numarul 56 Este Mai Mare Cu 3 Decat Jumatatea Unui Numar.Rezolvarrreeee, Va Roog!
URGENTT ! Redacteaza Un Text De 10 15 Randuri , In Care Sa Preyinti O Statiune Turistica Reala Sau Imaginara , Ca Sa Convingi Ca Merita Viyitata . Va Roggg
Tringhiul ABC este Isoscel De Baza [BC],iar BD Si CE Sunt Inaltimi,cu D APARTINE (AC) Si E Apartine (AB). Aratati Ca [BD] Congruent Cu [CE]CU REZOLVARE NU DOAR
Suma A Șase Numere Naturale Este 45. Știind Că Primele Cinci Numere Sunt Naturale Consecutive Și Al Șaselea Reprezintă Jumătatea Din Suma Primelor Cinci, Care S
La Un Magazin Sunr 2 Bucati De Flori La Un Alt Magazin De 3 Ori Mai Multe Decan In Celalalt Care Magazin Are Mai Multe Flori Daca La Un Inca Un Magazin este 3
Traduceti-mi Va Rog Mult Astea In Franceza:1. El Trebuia Sa Se Grabeasca Pentru A Ajunge La Timp.2. Mi-ar Placea Sa Ies In Oras.3. Daca Ma Intrebai As Fi Prefer
Hey! Am Si Eu Nevoie De Un Sinonim Neologic Pentru Chemare Si Nelamurita.
La Un Magazin Sunr 2 Bucati De Flori La Un Alt Magazin De 3 Ori Mai Multe Decan In Celalalt Care Magazin Are Mai Multe Flori Daca La Un Inca Un Magazin este 3
Suma A Trei Nr Este 999:Andrei: Suma Primilor Doi Termeni Este 656.Florin: Suma Ultimilor Doi Termeni Este 504.Aflati Care Sunt Termenii Adunarii Obtinuti De A
In6 Buchete Erau 72 De Trandafiri.Cati Trandafiri Sunt In 4 Buchete?Dar In 9 Buchete?