RO Study
👤
Abc98
Abc98
01-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Repede! Ofer coroana!
Răspuns :
Lolxz
Lolxz
01-02-2022
a) 3 e mai mare
b) 5 e mai mare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B)media Arimetica A Doua Numere Este 28 Iar Media Aritmetica A Altor Trei Numere Este 58 Afleti Media Aritmrtica A Celor Cinci Numerec)media Aritmetica A Numere
Determinați Numerele Reale X Și Y,știind Ca |x-y+1|+|x+2y-1|=0. Va Rog Ajutați Ma,va Implor! | | Înseamnă Modul
IN C++ ; CU WILE Si Cu IF EVENTUAL , Prieteni Noi 473 Cerință Numerele Au Devenit Foarte Sociabile. Un Număr A Se Poate Împrieteni Cu Un Număr B Doar Dacă B Est
9 În Triunghiul ABC, A = 90° Și AD Perpendicular Pe BC, D € BC. Dacă BD = 0,(6)BC Și AB = 3 Radical Din 6 Cm, Calculați BC Și AC. URGENT!!!!!!
F Precizează Modul Următoarelor Verbe: Să Plece Vezi! Va Trebui N-a Făcut A Fi Nevoiti Am Primit Va Rog Ajutati-ma
Habar Nu Am Cum Sa O Rezolv Integrala. Am Indicatii Sa Folosesc Substitutia Asta, Dar Nu Ajung La Ceva Cu Ea. Putin Ajutor?:)
Cele 3 Problem... Dau CoroanaCu Explicatie
Suma A3nr Este 740 Daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Nr Se Obtin Nr 115,120 Si 124 Afla Nr dau Coroana
Atarnand Un Corp Cu Masa De 200g De Un Fir Elastic Subtire De Masa Neglijabila, Firul Se Alungeste La Echilibru Cu ∆l= 4cm. Constanta Elastica A Firului Este Eg
Daca La Un Număr Sa Adăugat Triplul Numărului 127 915, Dar Obține Rezultatul 612 008 . Afla Numărul