RO Study
👤
Tuguidenisia
Tuguidenisia
31-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Cine o poate rezolva dau inima
Răspuns :
Saradolls2000
Saradolls2000
31-01-2022
Atat am putut sa fac. La punctul g am gresit si trebuia sa refac dar n-am loc sper ca te ajuta macar atat.
Answer Link
Аноним
Аноним
31-01-2022
Explicație pas cu pas:
sper sa fie bine seara faina❤❤
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Motivează De Ce Unele Cuvinte Nu Mai Zboară Căzând Pe Pământ Poți Alege Dintre Variantele Următoare A) Cuvintele Au Devenit Clișee Fiind Foarte Cunoscute Obișnu
Pe Un Teren Cu Lungimea De 7 M Și Lățimea De 4 M Se Amenajează O Grădină În Formă De Pătrat Cu Lungimea De 2 M Ce Suprafață De Teren A Rămas Neamenajată ?
.....................................
Cât Face [(4x4) :16 ] + 3x5 =
70 Замените Выделенные Слова Синонимичными Им Фразеологизмами. Как Вы Думаете, Какая Из Единиц Языка (слово Или Фразеологизм) богаче По Своему Смыслу? Определи
72. Completează Tabelul Cu Operațiile Potrivite Și Rezolvă. CU 10 MAI PUTINE 45 DE LEBEDE CU 3 MAI MULTE CU 14 MAI MULTE CU 23 MAI PUTINE
Fie Funcțiile F: RR, G: RR. Stabiliți Poziția Relativă A Graficelor Acestor Funcții, Dacă: B) F(x)=2x-4, G(x)=3x-4Vă Rog Să Plasați Și Graficul!
Vă Rog Cine Poate Ajuta Cu Un Eseu De 2-3 Pagini Cu Oricare Din Acestea. Să Nu Fie Copit De Pe Net. 1. Familia Ca Agent De Socializare Sau Căsătorie Și Divorț
Indică Prin Elemente De Relație Sunt Introduse Completive Directe Descoperite La Ex Precedent
Ex 6 Va Rog Frumos,dau Coroana