RO Study
👤
Butnaruandrei732
Butnaruandrei732
31-01-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor cîtt mai devreme
Răspuns :
Mhermel2
Mhermel2
31-01-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Ca Substantivul Copilul Sa Fie In Cazul Nominativ Acuzativ Genitiv Dativ Si Vocativ Pe Rand Propoziti
Cum Sa Trec De Evaluarea Nationala La Engleza Si Romana In Cls. A 6-a?Dar La Matematica Si Stiinte?
Dați-mi Un Exemplu De Propoziţie În Care Să Folosim Ca Subiect VIORELELE SI GHIOCEII Și Ca Predicat Predicat Verbal Dar Sa Fie În Aceeași Propoziţie
Care Este Rolul Virgulei In Structurile ,, L-am Recunoscuta Este El , Prietenul Copilăriei , Mult Iubit
Scazatorul Este 75091,diferenta Este Cu 9859mai Mica Decat Scazatorul. Afladescazutul
Gradina Bunicilor Are Forma Unui Patrat.lungimea Gardului Este 40m.pe Una Dintre Laturi Este O Poarta Carte Ocupa A Zecea Parte Din Lungimea Acelei Laturi.cati
DAU COROANA!Aflati Doua Numere A Caror Suma Este 195 In Conditiile In Care Primul Numar Adunat Cu 75 Este Egal Cu Al Doilea Numar Adunat Cu 40.VA ROG AJUTATI-MA
Propuneti Citeva Masuri De Solutionare A Problemei Ce Tine De Valorificarea Rationala A Resurselor Naturale Din Oceane. Urgentttttttt!!!!!!
Cum Se Spune In Engleza Aici Este Casa Mea Si Mie Imi Place ?
4x-y/(supra)3x+2y=5/(supra)12 y/(supra)x=?