RO Study
👤
Mihaimadalina789
Mihaimadalina789
31-01-2022
Engleza
a fost răspuns
4.Match the sentence halves.
Răspuns :
Anabadea42
Anabadea42
31-01-2022
Răspuns:
1-e
2-d
3-a
4-b
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Roggg Ajuati Ma !!!! 5.Care Este Probabilitatea Ca,alegand Un Numar Oarecare Cuprins Intre 1 Si 100,aceasta Sa Fie Patrat Perfect? 15.Se Alege Aleatoriu Un N
In Fata Blocului Meu Sunt 9 Stalpi Electrici, Distanta Dintre Doi Stalpi Alaturati Fiind De 8 M. Ca Sa Prinda Autobuzul, Un Om A Alergat De La Primul Stalp Pana
Dan A Călătorit Cu Autocarul Spre Bunica Sa.călătoria A Durat 45 De Minute.el A Plecat La Ora 17 Si 45 De Minute.la Ce Ora A Sosit.
Elena Are 10 Baloane.Fratele Sau Cu 12 Mai Mult.Cate Baloane Au Cei Doi Frati?
DAU COROANA!!! Rezolvati Ecuatiile: a) 3,5x+0,5=1,5x+25 b) 0,3x:4,5=25 VA ROG MULT, AM NEVOIE URGENT!!!
Va Rog Sa Îmi Faceți Și Mie O Compunere De 150 De Cuvinte In Care Sa Descrii Un Sat De Câmpie Surprins În Momentul Înserării
Dintre Cei 9 Copii Din Clasa Mariei Care Merg In Tabara, 5 Sunt Fete. Scrie Fractia Care Arata Cati Dintre Copii Din Clsa Mariei, Cre Merg In Tabara Sunt Baieti
1) Doua Unghiuri Suplementare, Primul Fiind Optuz , Au Laturile Respectiv Paralele.Cel De-al Doilea Unghi Este 2) Enunțul Axiomei Lui Euclid Este 3)daca Doua Dr
Ex 8 Si 9 Dau 20 De P
Datimi Si Mie Trei Figure De Stil Diferite Doua Imagini Artistice Explicate O Figura D Stil