RO Study
👤
Biutzabia3010
Biutzabia3010
30-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă, dau coroană
Răspuns :
Nicumavro
Nicumavro
30-01-2022
Răspuns:
vezi rezolvarea în anexa foto
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Plz Dau Coroana.Dcrie Nr 100 Ca Produs De Doi Factori , Dintre Care Unul Dr Doua Cifre . Găsește Toate Posibilitatile
Transcrie , Din Tesxt, O Imagine Vizuală Si O Imagine Auditiva Liniste. Caldura. Soare:Salciile PlingatoareStau În Aer, Dormitind.Un Vitel În Rîu S-adapaSi-o Fe
Alcatuieste Un Enunt In Care Substantivul "an" Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Substantival
Intr Un Cabinet De Chimie Sunt 6784 De Eprubete.daca In Primele Doua Sunt 4318 Eprubete Iat In Ultimele Doua Sunt 3514 Eprubete Sa Se Afle Cate Eprubete Sunt In
Din Bani Pe Care I-am Avut Am Cumparat O Bluza Cu 147 Lei Un Palton Cu 429 De Lei Și Am Rămas Cu 876 De Lei Cati Bani Am Avut Initial
(3-4x^2)(4x^2+3) ???
Pentru Fiecare Situatie Data Alcatuiti Cinci Enunturi In Care Sa Folositi Verbe La Modul Conditional-optativ, Timpurile Prezent Si Perfect: a) Ii Scrieti Priete
La O Librarie S-au Vandut 126 De Baloane Si Au Ras Cu 85 Mai Multe Decat S-au Vandut.Cate Baloane Erau La Inceput La Librarie?
Se Consideră Un Triunghi ABC Cu BC = 25 Cm Şi Punctele D€(AB) , E €( AC) Astfel Încât DE || BC Şi AD Supra DB = 2 Supra 3 . Aflati Lungimea Segmentului DE .
Trei Robinete Cu Același Debit Umplu Un Bazin In 12 Ore . In Cate Ore Umplu Un Bazin 4 Robinete De Același Fel ???