RO Study
👤
Rares7788
Rares7788
28-01-2022
Matematică
a fost răspuns
plss ...............
Răspuns :
Anamihaiela33
Anamihaiela33
28-01-2022
Explicație pas cu pas:
nu am facut tot.....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactați O Compunere Da 10-15 Rânduri În Care Să Îți Exprimi Opinia Despre O Anumită Temă.
Se Da Fragmentul: N-as Putea Spune Ca Basmele S-ar Fi Revarsat Asupra Copilariei Mele Ca Dintr-un Corn Al Belsugului.Nu.Foamea De Basm,fireasca Varstei,mi-o A
Vreau Si Eu 10 Inecuatii! Va Rog, Repede!
Un Model De FontA Cu Volumul Exterior 2,51 Dm Cubi Are Masa De 17,5 Kg .Exista Goluri În Fonta ? Daca Da ,care Este Volumulacestora? ("p=7800kg/mbcubi Vă Ro
Scrie O Poveste Scurta (cam De 8-9 Randuri De Caiet Studentesc) Despre Aventura Unor Hobiti.
As Dori Si Eu Insusirile Personajelor Pozitive Din D-l Goe.
Din Ce Basm Face Parte Urmatorul Fragment'corand Ajunse Intr-o Gradina Nemaiintalnita,in Care Crengile Copacilor Erau Incarcate Cu Rubine,opale,smaralde Si Dia
In Triunghiul ABC Se Duce Inaltimea AD, D Apartine Lui BC, Si DE||AB, E Apartine Lui AC. Daca M(B)=60 Grade Si M(CAD)=40 Grade, Se Cere: a) Masura Unghiului C b
Scrieti Urmatoarele Numere Sub Forma De Putere Cu Baza 2: A)32 B)128 C)512 35 D)4 7 E)16 F)1024
Am De Precizat Patru Caracteristici Ale Tabloului Realizat In Text. Ma Poate Ajuta Cineva?