RO Study
👤
Mhurduza33
Mhurduza33
28-01-2022
Franceza
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati
Răspuns :
Vladbucur007
Vladbucur007
28-01-2022
J’etudie plus que toi
Marie paricipe en classe moins que vous
El travaille à l’exposé autant qu’elle
Je lis plus que toi
Jack s’interrese à l’orientation moins que Anne
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Câteva Întrebări Va Rog Sa Ma Ajutați Va Dau Coroana: 1)cum Găsesc Un Extrem Sau Un Mez ? 2)cum Se Aplica Regula De 3 Simpla ? 3)ce Înseamnă Procentul? 4)
În Dreptul Cuvintelor Prezentate Arătați Ce Parte De Vb Reprezinta CuvinteleCopiiAprinsaSă Ardă GrigoreMoiFericitiDau Coroană Am Nevoie De Ajutor Urgent
Cat Vine O Treime Din 1300
Subliniaza Verbele Din Textul Urmator.....un Pescar Prinse Un Pestisor .acesta Il Ruga Sa Il Lase In Balta . Pescarul Milos Il Asculta . Pestisorulil Multumi Si
Dau Coroana Si Ma Abonez !!!!!!!
Cum Ar Putea Fi Peter Pan *din Once Upon A Time*? Scrieți Câte O Însușire Pentru Fiecare Litera Din Numele Lui. Dau Coroana *pentru E Și P Scrieri Câte 2 Însuși
I. Să Se Completeze Spațiile Libere , Pentru A Obține Propoziții Adevărate1.Suma A Două Numere Întregi Care Au Acelaşi Semn Este Egală Cu...........valorilor Ab
Salutare,Brainly! :) Astăzi Aş Vea Nevoie De Ajutorul Vostru La Matematică!Cine Mă Poate Ajuta?Vă Rog Frumosss!Dau Coroană La Cel Mai Bun Răspuns!
Subliniază Cu O Linie Pronumele Personale Și Cu Două Linii Pronumele Reflexive Din Enunțurile Următoare:
Care Lac Poatră Numele De 《lacul Pumei》?din 《America De Sud》VĂ ROG E URGENT ,DAU COROANA❤