Răspuns :
Răspuns:
Eu și familia mea am plănuit să mergem într-o excursie deoarece afară era cald și frumos.
În mașină sora/fratele meu a cerut la baie, așa că am oprit la o benzinărie din apropiere. Eu am rămas în mașină, pentru că eram obosit/ obosită
Ajunși la cazare am așteptat pe o canapea roșu deschis cheile pentru apartament, eu muream de nerăbdare să vină doamna respectivă, așa că am început să bat din picior stresat/stresată.
Într-un moment dat apare doamna cu cheile noastre și a altei familii, mai nerăbdători ca noi.
În cameră ne am pus bagajele și după să ne uităm prin apartament, fiindcă eram foarte curioși.
După ce ne am liniștit după drum, am hotărât să mergem să vizităm orice lac din apropiere, dar cel mai aproape trebuia să mergem prin pădure, noi am fost de acord.
În pădure era un avertisment „NU VĂ ABATEȚI DE LA DRUM, URȘI"
Tata fiind nerăbdător să ajungă a spus vioi sa mergem pe lângă cărare. Mama l-a contrazis, dar e logic că nu a reușit, tata a luat-o înainte fără să mai spună nimica.
Cu noroc am scăpat să nu ne întâlnim cu niciun urs, dar la ieșirea din pădure am primit de la un paznic o amendă deoarece nu am ascultat ce scria pe indicator.
Așa am învățat că nu trebuie să te bați de la drum.
Explicație: