RO Study
👤
Braluca1097
Braluca1097
26-01-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroanaaa.
repedeeee
Răspuns :
Antonstefaniap51
Antonstefaniap51
26-01-2022
Răspuns:
ți am atașat poza..
......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Cu AC BD = {0}, = 30° Şi Perimetrul Egal Cu 48 Cm. Distanţa De La Punctul B La Dreapta CD Est egală Cu: a)
3. A) Calculați Masa Unui Cuboid De Platină Cu Dimensiunile 1,4 Cm X 0,5 Cm X 0,6 Cm Dacă Densitatea Platinei Este De 21,45 G/cm!. B) Cât Valoreazå Cuboidul Dac
Prezintă, În 30-50 De Cuvinte, Semnificaţia Următoarei Secvenţe, Citate În Textul Dat: Un Mare Număr De Relații Umane Din Orice Grup Social Se Găsesc Încă La Ni
2. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD, Iar Punctul E Este Mijlocul laturii AB Şi CE BD = {F}. Valoarea Raportului BF/BD Este Egală Cu: a)1/2 c)4
4 La Puterea 5 = 2 La Puterea X x=?? Dau 100 Puncte
Precizează Valoarea Morfologică Și Cazul Cuvintelor Subliniate Fiecare Copil Are Un Ghiozdan Marecuv Subliniate Sunt Fiecare,copil,un Ghiozdan,mareVa Rog Muult
Masura Unui Unghi La Baza Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel Va Rogg Raspuns Care Sa Il Inteleg
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, În Care AM Şi BN Sunt Me- diane, AM BN = {G}, Iar Punctul P Aparține BG, Astfel Încât PG = 1/3BG Dacă BN
Numerele De Doua Cifre Diferite Care Se Pot Forma Cu Cifrele 0, 2 Si 3 Sunt
Masura Unui Unghi La Baza Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel Va Rogg Raspuns Care Sa Il Inteleg