Răspuns :
Odată ce vine iarna, cei mai mulţi copii aşteaptă cu nerăbdare prima zăpadă. Jocurile în zăpadă înseamnă pentru cei mici multă distracţie, veselie şi o reîntâlnire cu prietenii. Ideile de jocuri care se pot desfăşura când afară a nins sunt multe. Iată câteva jocuri care îi vor încânta pe copii. Astazi o sa spun despre un joc de iarna jucat de mine:
Capturează steagul din zăpadă
Pentru acest joc este necesar să construiţi un steag, dintr-o bucată de material alb şi o lingură de lemn. Legaţi bucata de material de capătul lingurii. Delimitaţi o zonă în care, unul dintre copii va ascunde steagul. Acesta va trebui să ascundă bine lingura de lemn în zăpadă, în timp ce bucata albă de material rămâne la suprafaţa zăpezii, vizibilă.
Un conducător al jocului va cronometra cât durează pentru fiecare jucător să găsească steagul. Jucătorul care va ascunde cel mai bine steagul, astfel încât durata pentru găsirea lui să fie cea mai mare, câştigă.
Acesta a fost minunatul joc care m-am jucat iarna cu prietenii mei , sper ca il veti putea incerca intr-o zi!
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns:
Eram la patinuar acum 3 ani eu si prietena mea.Ea era incepatoare eu mai fusesem de câteva ori.Ne-am dat cu patinele ce ne-am dat si deodată vad ca prietena mea căzuse.Am mers sa o ridic si atunci ea mi-a spus:
-Nu am sa mai vin niciodata la patinuar nu ma pricep deloc.
-Haide mai incearca si eu am căzut la început de mai multe ori însă nu m-am dat bătută si am continuat iartă-mă acum patinez foarte bine.Ii spun eu.
Atunci ea s-a ridicat si a spus:
-Bine am sa continui .
Iar in zilele de azi a ajuns campioană olimpică la patinaj.
Explicație:
Sper ca te-am ajutat.As fi recunoscătoare daca mi-ai da coroana