RO Study
👤
Brianatimos
Brianatimos
26-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați ex 9 și 10
Răspuns :
Razvanteocujba
Razvanteocujba
26-01-2022
Răspuns:
te rog o poza mai exactă ?!
Answer Link
AnneMarieNadine
AnneMarieNadine
26-01-2022
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat!Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alflati Pe ,,u,, Din:8+6x[4+27/(0+u x 9)]=49+10:10
Asociaza Plante Cu Forma Corespunzatoare A Limbului: LOBODA SALCIE.GRAU,PLOP SI FORMELE DATE SUNT;liniara,rotunda,triunghiulara,ovala
Cum Notam Multimea Divizorilor Numarului Natural A?
Suma A Trei Numere Este 370. Primul Nr. Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea Si Al Treilea Este De Trei Ori Mai Mic Decat Al Doilea . Aflati Cele Trei Nume
Suma Dublului A Doua Nr Este 114. Daca Inpartim Primul Numar La Al Doilea Optinem Catul 2 Si Restul 3. Sa Se Afle Produsul Numerelor.
Ujutati Va Rogcalculeaza Diferenta Dintre Greutatea Unei Tone De Carbuni La Polul Nord Si La Ecuator
√7y²;√7y²;√2x La A 4 a;√9x²y;√x³;√y la Puterea a 5 A; √x La Puterea A 4 A Y; √4ab la puterea A 4 A ; √a²b La Puterea 4 C ;√a La Puterea A 5 A B La Puterea A 9
Alcatuiti Campul Lexical Al Haiduciei Si Preocuparile Copiilor Continuand Exemplele Urmatoare Fugar,potera ,computer Urgent Va Rog Ofer 20 Puncte Pt Cel Care Ra
Eu Ancuta Vreau Sa Stiu Cum Se Rezolva O Problema Si Vreau Si Raspunsul Intr-o Cutie Sunt 3 Bile Albe De Doua Ori Mai Multe Bile Rosii Iar Bile Albastre Cu Doua
Unghiurile AOB Şi BOC Sunt Adiacent Complementare .Aflaţi Măsurile Lor , Ştiind Că Tripul Măsurii Unghiului AOB Este Egal Cu O Trăime Din Măsura Unghiului BOC .