RO Study
👤
Am894
Am894
26-01-2022
Geografie
a fost răspuns
Baraje din Ploiesti , va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-01-2022
Răspuns:
PALTINU
MANECIU
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Calculați Media Geometrică A Numerelor: A) A = √(1-√3)² +4-√3; B) A = 3-₁ √(√5−3√2)² + √18; C) A= √(√3-√6)² +√3-1; =√7-3+√7+3) +12; Da= B= = 2√/(2√2-3)² +2(
Nu Mă Pricep Deloc La Fizică Va Rog Ajutați-mă!
Fill In The Gaps With These Words. Leve Right Awful Drive All Nerves On In Mind Stand I Really Love Eating Out. I'm Very Interested I'm Not Very Keen I Think T
1. Fie A, B, C Trei Numere Intregi, Astfel Incât 4a - 2b + C = O. Arâtati Ca Numarul B - 4ac Este Pâtrat Perfect. 2. Fie X Si Y Doua Numere Reale. Demonstrati
Citeşte Textul. Pe Covorul Din Vechea Odaie A Copilăriei Se Mai Vedeau Încă Urmele Rotilor De La Camionul De Lemn Pe Care Il Meşterise Bunicul. După Minutele De
Atitudinea Lui Menumorut Fata De Regele Ungariei, Care Reise Din Textul:compunere De Câteva Propoziții Coroana+ 30pct
Va Rogggg Mult Testul 1 Subiectul II Uregenttttt
De Conjugat Verbele DO Și Run
Preţul Bunul X Este De 4000 U.m. La Acest Nivel Al Preţului , Cerea Sǎptǎmânalǎ Este De 200 Bucǎţi. Dacǎ Preţul Creşte La 5000 U.m., Iar Coeficientul De Elastic
3 Rescrie, Din Text, Câte O Idee Care Se Referă La: A. Bastian, Un Cititor Fascinat & Bastian, Un Cititor Descurcaret C. Bastian, Un Cititor Emotional