RO Study
👤
Rares0001
Rares0001
25-01-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog repede
bayvayvaybayavy
Răspuns :
Eduard1072
Eduard1072
25-01-2022
Răspuns:
hwhwhwhwhwhwhw
Explicație pas cu pas:
vhhuttuffuiuuitiutdtfyfytyftyftyif
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Compunere Despre Relația Pe Care O Ai Cu Fratele/sora Ta. Dacă Esti Singur La Părinți, Imaginează-ți Ca Ai Un Frate Sau O Sora Și Povestește Cum Crezi C
Caculati Va Rog Este Urgent,ofer Coronita
Determinati Cea Mai Mica Fractie Zecimala De Forma 1,86x In Baza 10 , Stiind Ca X Nu E 0 , Care Are Rotunjirea La A Doua Zecimala Egala Cu 1,87 REPEDE PLEASE
Analizați Sintactico-morfologic Toate Cuvintele Din Următorul Text: "Din Ogeagul De Cărbune Face Albă Colonadă Și Pe Trunchiuri Negre Pune Capiteluri De Zapadă
Va Rooog Ajutati Ma!!! Am Uitat Si Am Nevoie Macar De Punctul 5 Ca Dupa Imi Dau Seama Cum Se Face....dar Va Rog Daca Puteti Cu Tot Cu Explicatii
Va Rog Mult, Ajutati-ma!
Va Rooog Ajutati Ma!!! Am Uitat Si Am Nevoie Macar De Punctul 5 Ca Dupa Imi Dau Seama Cum Se Face....dar Va Rog Daca Puteti Cu Tot Cu Explicatii
Ce Rest Primește Maria La 500, RON Dacă Achiziționează 8 Caietea Câte 4 RON Bucata, Trei Pixuri A 15 RON Bucata Și 2 Cărți A Câte 24 RON Bucata?
Metoda Figurativa: A Treia Parte Din Suma A Trei Numere Este 32. Primul Numar Este De 2 Ori Mai Mare Decat Al Doilea, Iar Jumatatea Sumei Dintre Al Doilea Si Al
Din 56 Kg De Struguri Se Storc 42 De Litri De Must. Aflati Cate Kg De Struguri Sunt Necesarele Pentru A Obține 60 De Litri.