RO Study
👤
MayaRo123
MayaRo123
25-01-2022
Fizică
a fost răspuns
va rog ajutați-mă, sunt praf la fizica
Răspuns :
Ancutasara2010
Ancutasara2010
25-01-2022
Răspuns:
Bună te ajut cu mare drag dar nu se vede bine imaginea la mine! ai alta imagine?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
JOI 1. Continuă Aventura! Completează Cu A Dacă Afirmația Este Adevărată Sau Cu F Dacă Este Falsă. Textul Este Preluat Dintr-o Operă Literară. În Text Se Prezin
Va Rog Ajutați-mă!!!!!Dau Coroana!!!!!
Daca Pe Fiecare Creanga A Unui Copac Se Vor Aseza Cate 5 Grauri, Un Graur Ar Ramane Fara Loc. Dca Pe Fiecare Creanga Se Vor Aseza 6 Grauri, Atunci O Creanga Ar
Scrie Câte Un Enunţ În Care Cuvintele Fript Şi Mare Să Fie Alte Părți De Vorbire decât Cele Din Text.
Alcătuiește Un Text Din Cinci Enunțuri Cu Titlul: Focul E Prieten, Dar Şi Duşman
1. În Figura Alăturată, AM, BN Și CP Sunt Mediane În Triunghiul Oarecare ABC. Dacă AM N BN N CP = {G}, Atunci Punctul G Este: A) Centrul Cercului Circumscris Tr
La Un Magazin 15 Cămăși Similare Costă În Total 40 Lei. Daca 2 Dintre Ele Se Vand La 3,90 Iar Restul La 4,70. Afla Suma De Bani Facuta va Rooooog Oameni Buni
Am Nevoie De Răspunsuri Rapid, Vă Rog!![tex]1037 \div 15 = 69.2 \: Verificare \: 69 \times 15 + 2 = 1037 \: 1035 + 2 = 1037[/tex]
Câte Secunde Are Recordul Obținut De Maro David Kwemoi?
Să Se Rezolve Sistemele De Inecuații :