RO Study
👤
Denissilaghi
Denissilaghi
25-01-2022
Engleza
a fost răspuns
Va rog!!!!!! repede
Dau coroana
Răspuns :
Antonia72737
Antonia72737
25-01-2022
1G
2A
3H
4E
5C
6D
7B
8F
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Nothing15
Nothing15
25-01-2022
Răspuns:
1-G
2-A
3-H
4-E
5-C
6-D
7-B
8-F
Sper ca te-am ajutat!
Succes!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Sa Fac O Compunere Cu Titlul ,,ramas Bun Domnul Invatator,,Multumesc Pentru Ajutor!
Trei Baieti Si O Fata Au Cules 203 Kg. Pere.Stiind Ca Baietii Au Cules Cantitati Egale Si Fata Cu 3 Kg Mai Mult Decat Fiecare Dintre Baieti,aflati Cate Kg. A Cu
Intrebare Urgent !!! Planta Inului Este:* Anuala * Bienala * Perena Va Rog, Am Nevoie De Un Raspuns Urgent !!!
Laturile Unui Triunghi Sunt Invers Proporționale Cu Numerele 2,3 Și 5. Dacă Perimetrul E 100 Să Se Afle Laturile Acelui Triunghi.
Aria Dreptunghiului,avand Lumgimea De 10cm Si Latimea Reprexentand 2 Pe 6 Din Lungime,este Egala Cu ....cm Patrati
Totul Despre Maturile De Stejar, Care Se Folosesc In Sauna: - Cand Se Pun La Uscat; - Cand Se Strang; - Cum Se Fac: Si Alte Date Despre Ele.
Pentru Bac Geografie. Vreau Si Eu Informatii Referitoare La DCT Respectiv Subunitatile Acesteia.O Sa Detaliez Putin Pentru A Fi Mai Clar.VREAU ASA Podisul Tarna
Spuneti-mi Va Rog Patru Sinonime Pentru Cuvantul ,,ciudat” ! (P.S Cat Mai Repede)
Dati Exemple De Opere Care Fac Parte Din Genul Epic.(4 Opere) Va Rog!!
Pe Cand Andreea Avea 3 Ani,mama Sa Avea 25 De Ani.Astazi,mama Este De 2 Ori Mai In Varsta Decat Andreea. Ce Varsta Are Acum Andreea?