RO Study
👤
Ungureanuoana82
Ungureanuoana82
25-01-2022
Geografie
a fost răspuns
va rog frumos dau de toate
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
25-01-2022
Răspuns:
Explicație:
a......C
b.......A
c........B
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Am De Facut Un Proiect La Biologie Si Profa A Zis Sa Facem Despre Ce Vrem Noi Datimi Niste Idei Interesante
Introdu In Secventa Urmatoare Semne De Punctuatie Astfel Incat Sa Obtii Doua Variante Cu Inteles Diferit (fetele Care Citesc Vor Fi Premiate)
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic In A Si D Mijlocul Ipotenuzei.Pe Cateta [AB] Se Ia Un Punct E,astfel Incat DE Paralel Cu AC.Demonstrati Ca: a.BC=2AD b. Triunghiu
Rog Ma Ajuta Cineva Sa Fac Un Text Din Cinci Enunturi Despre Un Grup De Prieteni
1zi 3h 20 De Min Transformate In Sec Ajutor
Hey !! Am Si Eu Nevoie De O Compunere Haioasa Cu Titlul "Calatorie Pe Planeta Marte" !! Urgent VAAAAA ROOOOOGGG!!!!! Multumesc
Ma Ajutati ,va Rog Frumos
Alcatuiti Enunturi Cu Adj Respectuos,intersant,magica,jucaus,gri,maiestuos Sa Indeplineasca Pe Rand F.s De Atr Adj Si Nume Predicativ
O Compunere 15-20 Randuri Si Sa Folosesti Cuvintele:murmur,ceata,vapaie,tainic,miresme,fantastic,poteca ,a Poposi Dau Coroana
Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La 2 Probleme? 1) Suma A Doua Numere Este 767. Daca Impartim Numarul Mai Mare La Triplul Numaru Lui Mai Mic, Obtinem Ca