RO Study
👤
1DianaMaria3
1DianaMaria3
25-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul din poză
Mulțumesc!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
31-01-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Două Unghiuri Suplementare, Măsurile Cărora Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 15 Și 21. Aflați Măsurile Celor Două Unghiuri.Va Rog REPEDE DAU COROANA
Construiţi Enunţuri Respectând Cerinţele: A ) Complement Circumstanţial De Loc Exprimat Prin Substantiv. B) Complement Direct Exprimat Prin Pronume Demonstrati
Decodificati Numele Unui Vestit Arhitect , Care A Activat La Chisinau In Secolul Al XX-lea.
Buna Ziua Am Niste Probleme La Matematica Ce Dau Batai De Cap , Va Rog Ma Ajutati Si Pe Mine? ...Varsta Tatalui Este 32 De Ani,iar Suma Varstelor Celor 2 Fiiest
Verbul A Mângâia La Infinitiv,indica Conjugarea Si Functia Sintactica A Acestuia. Va Rog Frumos Imi Trebuie Urgent!
Faceți O Compunere In Care Să Scrieți Ce Vreți Să Faceți În Vacanță De Vară De Anul Acesta.
Povestește Cartea: "Bătrânul Din Lună" De Grace Lin. Vă Rog, Urgent!!!
21. Scrieți Numerele 200; 500; 700 Şi 900:a) Ca Produse De Câte Două Numere;b) Ca Produse De Câte Trei Numere, În Care 10 Şi 100 Să Figca Factori.Exemple:600=60
Pls Am Nevoie Urgent !Dau COROANA !
2. Transforme À La Forme Interrogative, Comme Dans L'exemple.Madele: Il A 9 Ans. - A-t-il 9 Ans?✓ Il Parle Anglais✓ Il Est Belge✓ Elle A 11 Ans.✓ Elle Habite En