RO Study
👤
Valqws
Valqws
24-01-2022
Matematică
a fost răspuns
adevarat sau fals faceți va rog..
Răspuns :
Nimeni1nimic
Nimeni1nimic
24-01-2022
Răspuns:
Sper
ca
este
bine
!
<
3.
.
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Un Bloc De 10 Etaje Are 30 M, Iar Alt Bloc Cu 4 Etaje De Două Ori Mal Scund. A) Care Este Înălțimea Blocului Cu 4 Etaje? B) Cu Câţi Metri Este Mai Înalt Blo
Ajutor Va Rog , Dau Coroana, Cat De Repede Posibil
8 Calul Năzdrăvan Ar Putea Reprezenta O Întruchipare A Dorinței Omului De A-și Inving Limitele? Motivează-ți Răspunsul, În 50 – 90 De Cuvinte, Valorificând Text
Danait Ajuta MaCe Functii Publice Sunt Ocupate Prin Votul Universal,direct,secret,liber Exprimat,uninominal Al Cetatenilor
Evaluare Sumativă 8. Pe O Floare De Nufăr, Azorel A Văzut Că S-au Așezat La Soare 8 Libelule Şi 5 Țânțari, Iar Pe Altă Floare S-au Așezat De 2 Ori Mai Multe Lib
Se Cunoaste Trapezul Isoscel Abcd In Care Baza Mica Cd=14cm Ad=bc=30 Cm Si Baza Mare Ab = 50 Cm. Arata Ca Ac Perpendiculara Pe Cb. Urgent Vă Rog!!!
Pentru O Rochie De Seară În Necesare 3 M De Mătase Câte Rochii Se Pot Coase Din 459 De M De Mătase? Dar Din 573 M ? Dar Din 426 M ?
Cauza Și Consecință Folosiri Telefonului La Ore DAU COROANA A
As Dori O Compunere In Engleza Asa: Numele Meu E Capitan Planet Si Eu Am Puteri Speciale Simisiunea Mea Este Sa Salvez Pamantul
Ce Atmosfera Creeaza Elementele Miraculoase?Incercuieste Variants Corecta/variantele Corecte.a.agreabila B.nelinistitoarec.misterioasad.monotona(cls V)