RO Study
👤
Siriojab1974
Siriojab1974
24-01-2022
Engleza
a fost răspuns
ajutațim varog frumos
Răspuns :
Hdhdhdjdjxj
Hdhdhdjdjxj
24-01-2022
Nu stiu pentru ca nu stiu
Answer Link
Abchello7279
Abchello7279
24-01-2022
Dacă trebuie sa răspund,trebuie sa îmi arați și textul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Diagrama Cu Bare Orizontale Din Figura Următoare Este Ilustrată Repartitia Notelor Obținute De Elevii Unei Clase La Testul De Evaluare Inițială
Prezintă, În 30-70 De Cuvinte, O Idee Comună Celor Două Texte Date O Zi Cu Tanti Viki Si Copilul Superbero, Valorificând Câte Un Element De Continut
4,5,6 Va Rog Urgent
Numeste Zeul Care Apare In Aceasta Legenda.Difera Comportamentul Acestuia De Cel Al Unui Pamantean? Justifica-ti Raspunsul Titlu: Tezeu Si Minotaurul Autor: De
Descrie Intr-un Enunt Jucaria Preferata Utilizind Cel Puțin 3 AdjectiveTE ROG!!!!!
Am Nevoie Urgent De Rezolvare Dau Coroana!!!
14 Analizează Verbele, Precizând Timpul, Persoana, Numărul. Cei Trei Au Străbătut Izlazul Și S-au Afundat În Pădure. La Gura Unei Vai S-au Oprit. În Dreapta Şi
2. Alcătuieşte Propoziții Simple În Care Cuvintele De Mai Jos Să Îndeplinească Rolul De Subiect sau De Predicat: Floarea, Bunicii, Răsare, Ele, Povestesc, Pict
Vreau Caracterizarea Lui Moș Călifar De Gala Galaction De 150 De Cuvinte! Urgentttttt Mă Ceartă Doamna De Romana
În Figura De Mai Sus Sunt Desenate 2 Coarde Perpendiculare AB= CD = 8 Cm, In Cercul C(O,r) Și R = 5 Cm. Dacă P Este Punctul Comun Al Celor Două Coarde, Să Se Af