RO Study
👤
01010100101
01010100101
24-01-2022
Istorie
a fost răspuns
Rolul istoric a lui PetrubRareş
Răspuns :
Nicolaizabela8
Nicolaizabela8
24-01-2022
Explicație:
sper ca te am ajutat! succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numerele 127,53,76 Impartite Pe Rand La Acelasi Numar Natural Nenul "n" Dau Resturile 7,5 Respective 4. Determinati Numarul Natural "n".
1. De Ce Interventiile Naratorului Sunt Minime In Povestea Harap Alb ? 2.explica Ce Sensuri Simbolice Primesc In Basmul Lui Creanga Cei Doi Termeni Binele Si Ra
Ce Imi Sugereaza : Mustele Amortite ?
Fie Numerele A=√5+2√6 Si B=√5-2√6 .Calculati: A)media Aritmetica A Si B B) Media Geometrica A Si B(√5 Prelungeste Linia ,acopera Intreg Calculul)
Un Avion Decoleaza De La Cluj Si 2/3 Din Locurile Lui Sunt Ocupate. Dupa O Escala La Budapesta Mai Urca 20 De Pasageri, Ocupandu-se Astfel Trei Sferturi Din Cap
Reazizeaza Un Scurt Text (5-7) Randuri Intitulat La Biblioteca, In Care Sa Folosesti Pronume Personale De Politete. va Rog Repede
Calculati PH-ul Unei Solutii De HCl Cu Volumul De 30 Ml Care Contine 1,095 G HCl.
Selecteaza Doua Imagini Artistice Diferite Din Poezia Cantec De Primavara De St. O. Iosif.Precizeaza Timpul Acestor Imagini
La Produsul Numerelor 593 Si 9 Adauga Diferenta Numerelor 6329 Si1543
Imi Trebuie Urgent O Prezentare Originala Pentru Miss Tabara, Fata Se Numeste Victoria Are 13 Ani, E Bruneta Si Are Ochii Albastri. Mersi Mult Anticipat