RO Study
👤
1DianaMaria3
1DianaMaria3
24-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul din poză
Mulțumesc!!
Răspuns :
Nicumavro
Nicumavro
24-01-2022
Răspuns:
rezolvarea în anexa foto
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Numește Obiectul Folosit De Regi Pentru A Bea?
Astăzi Am Dat EN La Matematică.La Subiectul 2, Ex 4 Era O Funcție F(x)=2x-6.Un Sub-punct (a) Era Astfel: Reprezentați Grafic Functia Într-un Sistem De Coordonat
Present Perfect Continuous Or Simple?The Children Are Tired Now. ..... (they/play) In The Garden.
Dacă Se Împart Primele 2019 Numere Naturale Nenule La 19 Se Obțin 2019 Resturi. Sa Se Calculeze Suma Celor 2019 Resturi
Determinati Multimea A={x Este Numar Natural | 8 La Puterea X+3 < 128 La Puterea A 3}
Daca Am Scris La Sub 2 Formula D=impartitorul X Catul+ Restul Si Am Inlocuit Puncteaza Ceva Gen Ii Bine?:)))
Ex 10 Acord 10 Puncte Dau Coroana
Ion Are De 3 Ori Mai Multi Bani Ca Ana, Iar Ema Are De 3 Ori Mai Multi Decat Ion. Ana Cu Ema Au Impreuna 70 De Lei. Cati Lei Are Ion? Cum Rezolv ????
Cate Grame De Cupru Sunt Necesare Pentru A Construi O "coaja" Sferica Cu Diametrul Interior De 5.7cm Si Diametrul Exterior De 5.75cm? Densitatea Cuprului Este 8
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(0,6) Și B(8,0). Determinați Lungimea Medianei Din Vârful O În Triunghiul AOB. Ajuttoorrrr